Arad-Zone Comunity
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Arad-Zone Comunity

Cel mai bun server de sa:mp

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Probleme / Nelamuriri / Intrebari - GAME

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
marius
Staff Team
Staff Team
marius

Data de inscriere : 03/07/2011
Varsta : 32
Localizare : Misca

Probleme / Nelamuriri / Intrebari - GAME Empty
MesajSubiect: Probleme / Nelamuriri / Intrebari - GAME   Probleme / Nelamuriri / Intrebari - GAME Icon_minitimeLun 04 Iul 2011, 13:02

Aici veti putea posta toate probleme , erorile pe care le aveti la jocul GTA San Andreas / MP , impreuna vom gasi o rezolvare .
Sus In jos
https://arad-zone.forumgratuit.ro
ShOoT
Joiner
Joiner

Data de inscriere : 15/07/2011
Varsta : 28
Localizare : Bacau

MesajSubiect: DC AM LUAT BAN   Probleme / Nelamuriri / Intrebari - GAME Icon_minitimeMier 20 Iul 2011, 11:00

[i]Dc am luat ban?Am iesit putin de pe sv ca mam dus la cumparaturi si cand m-am intors contul meu nu mai era caci cand am intrat spunea caci contul meu nu este inregistrat, asa ca am dat sa imi fac din nou cont nici bine nu am ajuns la partea cand ma intreaba cati ani am ca spunea ca server closed the conection, am iesit si cand am intrat din nou spunea ca am contul banat. DC?Nu am facut nimik, nu am injurat , nu am hack sau altceva, atunci de ce am ban??[i]
Sus In jos
marius
Staff Team
Staff Team
marius

Data de inscriere : 03/07/2011
Varsta : 32
Localizare : Misca

MesajSubiect: Re: Probleme / Nelamuriri / Intrebari - GAME   Probleme / Nelamuriri / Intrebari - GAME Icon_minitimeMier 20 Iul 2011, 11:02

Poate ai prins un ip banat incearca sa intri din nou
Sus In jos
https://arad-zone.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Probleme / Nelamuriri / Intrebari - GAME   Probleme / Nelamuriri / Intrebari - GAME Icon_minitime

Sus In jos

Probleme / Nelamuriri / Intrebari - GAME
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Regulament de postare a unei probleme de CONT
» [Game]Ghiceste varsta celui ce va posta dupa tine

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Arad-Zone Comunity  :: Arad-Zone :: San Andreas Multiplayer :: Probleme inregistrare cont / Probleme parola cont / Probleme diverse cont-
Mergi direct la: