Daca adunam toti copacii si am face cel mai mare copac in lume, si daca adunam toate apele si am face cea mai mare apa din lume, si daca adunam toate fierastraiele si am face cel mai mare fierastrau din lume, si cu cel mai mare fierastrau din lume am taia cel mai mare copac din lume si l-am prabusi in cea mai mare apa din lume.... Am obtine cel mai are "pleosc" posibil din lume.
Un snur se uita in oglinda si zambea pe sub mustati:
- Mamaaa, ce siret sunt!!!
Un tip cade de la etajul 7. Dupa vreo 5 minute ii cade si parul: vjjjupp!
Folosise o lotiune care intirzia caderea parului !
un cal casca , o musca a intrat in gura lui . Musca cand a dat sa iasa , calul era plecat
Un tip merge la psiholog: -Doctore, sunt confuz ...... sau poate nu .....
Doi prieteni , cheliosi se intilnesc dupa 3 luni de zile. Unul din ei avea un par lung, stufos. Celalalt il intreaba:
- Ba, cu ce dracu' ti-ai dat pe cap de ti-a crescut atita par?
- Am acasa o solutie, ca daca dau cu ea si pe o bila de biliard ii creste par!
- Si nu deranjeaza la joc?
ntr-o zi, un reporter s-a dus intr-o padure si a gasit o pestera. Cand sa intre in ea, la intrare putea ingrozitor. In apropiere a vazut un cioban si l-a chemat la el, intrebandu-l de ce pute in pestera aia. Ciobanul i-a raspuns ca este o poveste foarte lunga. Reporterul a spus ca are timp si ciobanul a inceput: "Cica, vezi tu ma neai reporterui, era odata o fata de imparat pe care a furat-o un zmeu. Imparatul a spus ca da o jumai de imparatie si fata de sotie celui care o va salva. Si au venit 12 voinici care mai de care, si s-au batut cu zmeul, dar toti au murit. Si a aparut si cel de-al 13-lea razboinic, care l-a batut pe zmeu de nu s-a vazut. Si a salvat fata si au trait multi ani fericiti." La care reporterul intreaba: "Si totusi, de ce pute pestera asta?" Si ciobanul, foarte ofensat, spune: "Ba poate s-o c*c*t uni in ea"
Va rog, dati TC.