1) NU faci spam pe /hc, nu ma intereseaza ca ai 999999999 de nervi, admin-ul care este on si e si helper iti va da kick/warn.
2) /Hc doar pentru discutii legate de helpers, nelamuriri/probleme/cereri sfaturi, mereu intrebi helperii cu rank mai mare decat tine inainte sa iei o decizie, /disable, /mutenew, etc. Pentru checkint setint, nu e nevoie de parerea nimanui atata timp cat nu utilizezi comanda in interes propriu.
3) NU te contrazici cu nimeni, zice X un lucru si tu ii zici "nu domnule ca sa vezi ca o fi o pati" pana nu ai dovezi clare, exemplu, X este acuzat, si tu zici "da asa e nu prea merita helper" sau alte chestii de genu, daca tu ai o dovada clara, da, a facut abuz, are un limbaj obscen, esti rugat sa imi dai dovezile si eu voi lua o decizie.
4) Eu sunt PD X este PD, foloseste comanda needhelp, NU te vei duce la el, daca iti este coleg de factiune pur si simplu il ignori, in cazul in care esti doar tu on, sau restul sunt ocupati te vei duce, nu faceti din asta un obicei.
5) NU pui pe nimeni sa utilizeze comanda /needhelp, nu ma intereseaza ca tu erai in nu stiu ce war sau antrenament si vezi ca am luat crash il pun sa dea needhelp sa ma duc la el, nu accept asta, esti demis pe loc.
6) /Goback, il folosesti o singura data, ai murit si dai iar /goback sa te dea iar la gara sau in nu stiu ce alte locuri, exceptie cand este lag si cazi din cer sau alte minunatii.
7) Daca intradevar ai citit regulamentul la sfarsitul cererii tale pentru helper vei scrie fraza urmatoare : " Am citit regulamentul helperilor si il voi respecta!"
Atat deocamdata, update pe parcurs!
Closed.